Stop Alergii

Dermatita de contact

Produse recomandate

 • Mănuşi DermaSilk

  Mănuşile fac parte din gama articolelor vestimentare terapeutice din mătase DermaSilk, ideale pentru persoanele cu afecţiuni cutanate. Toate articolele vestimentare terapeutice DermaSilk conţin fibroină pură din mătase şi un strat permanent (nonmigrator) antimicrobian; sunt eficace numai în contact cu pielea.

   Puteţi achiziţiona 3 perechi mănuşi DermaSilk la prețul de 360 lei.
   Puteţi achiziţiona 1 pereche mănuşi DermaSilk + 1 pereche mănuşi Microair Barrier la preţul special de 290 Ron în loc de 320 Ron (discount 30 Ron).

  Pret: 140.00 RON Adauga in Cos
 • Mănuşi Microair Barrier

  Mănuşile Microair Barrier sunt realizate din ţesătura omonimă, concepută pentru a evita contactul cu substanţele iritante care provoacă dermatită de contact. Pot fi utilizate în mănuşile de lucru.

   Puteţi achiziţiona 1 pereche mănuşi Microair Barrier + 1 pereche mănuşi  DermaSilk la preţul special de 290 Ron în loc de 320 Ron (discount 30 Ron).

  Pret: 180.00 RON Adauga in Cos
 • Şosete Microair Barrier

  Şosetele Microair Barrier sunt realizate din ţesătura omonimă, concepută pentru a evita contactul cu substanţele iritante care provoacă dermatită de contact. Pot fi utilizate pe sub şosetele obişnuite.

  Pret: 160.00 RON Adauga in Cos
 • Şosete adult (2 perechi/pachet)

  Şosetele terapeutice din mătase DermaSilk sunt indicate în micoze (piciorul de atlet), eczeme, piele uscată şi sensibilă, celor care practică sport.

  Pret: 120.00 RON Adauga in Cos
 • Extensii antebraţ Microair Barrier

  Extensiile pentru antebraţ Microair Barrier sunt realizate din ţesătura omonimă, concepută pentru a evita contactul cu substanţele iritante care provoacă dermatită de contact. Pot fi utilizate cu mănuşile Microair Barrier.

  Pret: 95.00 RON Adauga in Cos