In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a website-ului Stop Alergii, masurarea utilizarii website-ului Stop Alergii, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing. Click aici pentru mai multe detalii.

Da, Accept

Stop Alergii

0 Nu aveti produse in cos

Manifestări ştiinţifice

  • În perioada 9-11 mai 2014 Medical Advertising va participa la Poiana Brasov cu un stand expozițional în cadrul Conferinței Naționale cu tema Copilul alergic.
  • În perioada 10-12 mai 2013 MEDICAL ADVERTISING a participat la Cea de-a XX a Conferinţă a Societăţii Române de Alergologie şi Imunologie Clinică care a aut loc la Poiana Braşov. Tema conferinţei a fost “Manifestările multiple ale afecţiunilor alergice”.
  • În perioada 9-10 noiembrie 2012 MEDICAL ADVERTISING a participat la Workshop Alergie Alimentara care a avut loc la Cluj.
  • În perioada 3-6 mai 2012 MEDICAL ADVERTISING a participat la Cea de-a XX a Conferinţă a Societăţii Române de Alergologie şi Imunologie Clinică care a aut loc la Iaşi. Mulţumim medicilor care ne-au vizitat standul şi celor care ne-au împărtăşit  experienţa în tratamentul dermatitei atopice, profilaxia alergiei la acarieni, a rinitei alergice şi a astmului bronşic. 
  • În perioada 16-19 noiembrie 2011 MEDICAL ADVERTISING a participat  la Conferinţa Naţională de Dermatologie, organizat la Sinaia. Le mulţumim medicilor specialişti în domeniul dermatologiei pentru interesul manifestat pentru dispozitivele medicale DermaSilk şi Microair Barrier, utile în tratamentul dermatitei atopice, dermatitei de contact, micozelor, eczemelor.
  • În perioada 6-8 mai 2011 MEDICAL ADVERTISING a participat la Congresul Societăţii Române de Alergologie şi Imunologie Clinică care a aut loc la Cluj.
  • În perioada 17.11 - 20.11.2010 MEDICAL ADVERTISING a participat la Congresul Naţional de Dermatologie 2010 organizat de Societatea Română de Dermatologie la Bucureşti. Medicii specialişti din întreaga ţară au primit cu mare interes informaţii privind dispozitivele medicale clasa I: DERMASILK, MICROAIR BARRIER indicate în afecţiuni dermatologice (dermatită atopică, micoze, candidoze, dermatita de contact, eczema cronică a mâinii, etc), recunoscând necesitatea lansării lor şi în România.
  • În perioada 05.06 – 09.06.2010 ALPRETEC a participat la Congresul EAACI 2010 organizat la Londra de Academia Europeană de Alergologie şi Imunologie Clinică. Este cel mai important eveniment al anului pentru specialiştii din domeniul Alergologiei.   8000 de medici, cercetători, oameni de ştiinţă şi cadre medicale din întreaga lume s-au întâlnit pentru a prezenta şi discuta ultimele cercetări din domeniul alergologiei.

  • În perioada 28.04 - 01.05.2010 MEDICAL ADVERTISING a participat la Conferinţa „ Join Meeting of Immunology and Clinical Allergology 2010" organizată de SRAIC, SIR şi BAIS la Sibiu. Medicii specialişti din domeniu au fost informaţi despre lansarea pe piaţa medico-farmaceutică din România a soluţiilor inovatoare pentru prevenirea şi tratamentul afecţiunilor alergice şi dermatologice: DERMASILK şi MICROAIR PRISTINE.