Stop Alergii

Nu aveti produse in cos

Dermatita atopică

Controlul eficient în dermatita atopică, atât în faza activă, dar şi în cea de remisiune poate fi menţinut cu DermaSilk, fără a avea efectele adverse ale unui tratament medicamentos.

Articolele vestimentare DermaSilk conferă un control eficient în cazul dermatitei atopice, atât în faza activă, cât şi în faza de remisiune. DermaSilk acţionează atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung, fără a avea efecte adverse.

Mai multe …

Produse recomandate

 • Cearceaf de pat 110 x 155 cm

  Cearceaful de pat este conceput special pentru persoanele care suferă de: eczeme sau altă patologie delicată a pielii, acnee, transpiraţii nocturne şi bufeuri, escare de decubit.

  Pret: 200.00 RON Detalii
 • Mănuşi DermaSilk pentru copii

  Mănuşile fac parte din gama articolelor vestimentare terapeutice din mătase DermaSilk, ideale pentru persoanele cu afecţiuni cutanate. Toate articolele vestimentare terapeutice DermaSilk conţin fibroină pură din mătase şi un strat permanent (nonmigrator) antimicrobian; sunt eficace numai în contact cu pielea.

  Pret: 105.00 RON Detalii
 • Body cu mănuşi pliabile

  Body cu mănuşi pliabile face parte din gama articolelor vestimentare terapeutice din mătase DermaSilk. Poate fi utilizat ca lenjerie intimă de zi sau de noapte. Mănuşa „anti scărpinat" poate fi pliată atunci când copilul este supravegheat.

  Pret: 225.00 RON Detalii
 • Pantalon cu picior

  Pantalonul cu picior face parte din gama articolelor vestimentare terapeutice din mătase DermaSilk. Poate fi utilizat ca lenjerie intimă de zi sau de noapte. Se poate combina cu body, obţinându-se astfel protecţia totală pentru copii.

  Pret: 180.00 RON Detalii
 • Cearceaf cu elastic 60 x 120 x 10 cm

  Cearceaful cu elastic DermaTherapy este conceput special pentru persoanele care suferă de: eczeme sau altă patologie delicată a pielii, acnee, transpiraţii nocturne şi bufeuri, escare de decubit.

  Pret: 200.00 RON Detalii
 • Faţă de pernă 50 x 70 cm

  Faţa de pernă DermaTherapy este concepută special pentru persoanele care suferă de: eczeme sau altă patologie delicată a pielii, acnee, dermatită seboreică, transpiraţii nocturne şi bufeuri.

  Pret: 100.00 RON Detalii
 • Faţă de pernă 45 x 45 cm

  Faţa de pernă DermaTherapy este concepută special pentru persoanele care suferă de: eczeme sau altă patologie delicată a pielii, acnee, dermatită seboreică, transpiraţii nocturne şi bufeuri.

  Pret: 75.00 RON Detalii
 • Husă saltea antiacarieni (70x160x15)

  Husa Microair Pristine este un dispozitiv medical clasa I.

  Pret: 415.00 RON Detalii
 • Maiou damă

  Este indicat în: Eczemă/Dermatită atopică/NeurodermităDermatită de contactMicoze, piele uscată, sensibilă şi inflamată

  Pret: 245.00 RON Detalii